Instructie verwijderen bestanden

Mocht je er niet uitkomen, mail dan naar ict@nim.nl. We zullen deze meldingen met voorrang oppakken.

1. Zet de computer aan
  2. Log in met het opstart wachtwoord op de computer
  3. Log niet in op je organisatieomgeving (NIM-Extern)
  4. Open de verkenner
  5. Kijk nu in alle mappen die aangegeven zijn met de pijl (Afbeeldingen, Bureaublad, Documenten, Downloads)

1. Verwijder de bestanden die cliënt gegevens bevatten. Of verplaats (uploaden) de bestanden naar je P-schijf / Onedrive
  2. Druk op toetsenbord Windowstoets+R

1. Typ %temp% in en klik OK

1. Selecteer alle bestanden
  2. Verwijder de bestanden

1. Bestanden verwijderd? Klik op het bureaublad met de rechter muisknop op Prullenbak en kies Prullenbak leegmaken.

1. Klik op Ja om alle bestanden te verwijderen

Je computer is nu opgeschoond