Handtekening instellen

Start Outlook Online op in je browser / ga naar je mail via internet.

Doorloop vervolgens de volgende stappen:

1. Het tandwieltje / instellingen rechtsboven

2. Typ in het vakje : Alle instellingen zoeken : Hand (van het woord handtekening)
    Nu vindt Outlook gelijk de optie email-handtekening : zie afbeelding
  3. klik op E-mailhandtekening
  4. Vul je handtekening in volgens de richtlijnen van onze organisatie
    zie bijlage (helemaal onderaan in dit Artikel, kopieer en plak deze in het scherm en pas deze aan)

5. Vink indien je dit wilt ook de twee optie aan om het automatisch toe te laten voegen zowel bij nieuw als bij beantwoorden als doorsturen.