Afwezigheidsassistent

Start Outlook Online op via je browser / ga naar je mail via internet.

Richtlijn:
Geachte Lezer,
Bedankt voor uw mail.
Op dit moment ben ik afwezig en wordt de mail niet gelezen.
(niet ziek of vakantie o.i.d. vermelden maar alleen afwezig)

Geef aan indien je weet wanneer je weer je mail beantwoord, wanneer dit zal zijn.
Geef aan welk nummer, afdeling of persoon ze kunnen bereiken in jouw afwezigheid.

Vriendelijke groet,

x

Praktische stappen:

Volg de volgende stappen

1. Klik op het tandwieltje / instellingen rechtsboven in de hoek.
  2. Typ in het vakje : Alle instellingen zoeken : Auto (van automatisch antwoorden )
  3. Nu verschijnt in beeld Automatisch Antwoorden . Klik hier op.
    Nu Open het scherm zich.

4. Klik Automatische antwoorden aan
  5. Vink aan: Antwoorden alleen tijdens deze periode verzenden; indien je een periode wilt instellen.
  6. Je kunt ervoor kiezen dat tijdens die periode je agenda gelijk geblokkeerd wordt. Bestaande afspraken en uitnodigingen automatisch laten weigeren.
  7. Je kunt een aparte melding maken voor binnen de organisatie en voor mensen buiten de organisatie.