Bijlage uit Sharepoint in email (zonder cloud drive mapper)

Wanneer het programma Cloud Drive Mapper niet op je computer geïnstalleerd is neem je deze route.

(alleen op werkcomputers en werklaptops wordt Cloud Drive Mapper geïnstalleerd, dit zorgt ervoor dat je makkelijker een bijlage kan toevoegen)

Ga naar Sharepoint toe en naar de map waar het bestand staat dat je mee wil sturen.

Vink het document aan dat je nodig hebt en druk op downloaden.

Sla op, op je bureaublad of ergens waar je het terug kan vinden.

Nadat je het opgeslagen op je bureaublad / download map,

--> ga je naar je mailbox in de browser en druk je op bijvoegen.

Zoek het bestand om bij te voegen in je bureaublad (de plek waar je het bestand tijdelijk hebt opgeslagen).

Je gaat hierbij eerst naar Computer en daarna naar je bureaublad.

Druk vervolgens op openen, wanneer je het bestand geselecteerd hebt.

Nu is je bijlage toegevoegd en kan je verder met de mail verder invullen.