Professional: Actie aanmaken met product

Het bestellen van een product gaat via 2 handelingen en is te vergelijken met het winkelen in een webshop. Eerst bestel je de producten die je wilt en plaatst ze in je "winkelwagentje" en vervolgens handel je ze allemaal in 1x af.

De eerste stap is het aanmaken van actie. Hiervoor zijn een plan en doel nodig. Kijk voor het aanmaken daarvan hier:

Om een nieuwe actie aan te maken, klik je op "nieuwe actie":

Er wordt een actie aangemaakt.

Vul in de actie het volgende in bij de velden:

• Soort actie: 9a. Inzet voorziening WMO / Jeugd (Bestelling)
  • Product: type (een deel van) de naam van het product
  • Selecteer het gewenste product in de lijst
  • Afweging, afstemming en expertise: geef aan waarom het product besteld wordt

Het veld Soort product dient als filter voor de producten. Het is niet nodig hier een waarde in te vullen.

Klik op de knop Opslaan

Het product wordt nu toegevoegd aan je "Winkelwagentje".

Je kunt nog meer producten bestellen wanneer nodig.

Na het bestellen van de producten, kun je het plan afsluiten.