Professional: Afronden productbestelling (winkelwagentje)

Nadat je via een actie een product hebt klaargezet, rond je de bestelling af.

Ga aan de rechterkant van het scherm naar het blok "Productbestellingen" en klik de bestelling aan die je af wilt handelen. In deze bestelling kunnen meerdere producten zitten.

Er opent een scherm

Klik op het product en vul de velden in met een *:

• Gewenste einddatum
  • Volume
  • Leveringsvorm
  • Leverancier
  • Eigen bijdrage besproken

Eventueel kun je nog documenten toevoegen een de bestelling

Klik op de knop Opslaan

BELANGRIJK: Pas aan de rechterkant van het scherm de volgende velden aan:

• Status "bestelling verzonden"
  • Verantwoordelijk team: "Backoffice + gemeente" (bv Backoffice Druten)

Wanneer je de status niet omzet, zal de backoffice de bestelling niet kunnen vinden!

Klik op de knop Bestellen en vervolgens op Ja bij de vraag of je zeker weet dat je de bestelling wilt verzenden

De backoffice ontvangt een email dat er een nieuwe productbestelling is