iPhone - Beheer verwijderen

Volg onderstaande stappen om het oude beheersprogramma van de iPhone te verwijderen:

Ga naar Instellingen

Vervolgens naar Algemeen

Vervolgens naar Apparaatbeheer

Als deze optie niet zichtbaar is mag je deze handleiding overslaan!!

Vervolgens naar Config Payload

Vervolgens klik je onderin op Verwijder beheer

Mogelijk staan er meer programma's onder apparaatbeheer. Deze mogen allemaal verwijderd worden.

Je vult je toegangscode waarmee je telefoon unlockt

Als erom gevraagd wordt, vul je je wachtwoord van je AppleID in

Staan de apps niet op je telefoon ga dan verder met de volgende handleiding

Druk op de home-knop (de ronde knop onder het scherm)

Zoek de volgende apps

LET OP: Het is mogelijk dat de app Universit niet op het toestel staat. Zoek dan naar de app MobiDM (blauw icoon)

Houd je vinger op de app totdat ze gaan schommelen en er een X in de hoek verschijnt.

Druk bij beide apps op de X

Druk in beide gevallen op Verwijder

Druk op de home-knop (de ronde knop onder het scherm)