Inloggen nu je mail @sterker.nl is op je pc/laptop

Handleiding inloggen  op laptop en pc

Inloggen nu je mail @sterker.nl is
Wanneer je de pc/laptop aanzet en het inlogscherm krijgt, moet je het volgende weer opnieuw doen.

1. Zet je computer aan en pak vast je werkmobiel erbij.
  2. Klik op "andere gebruiker"

3. Login met je@sterker.nl e-mailadres en wachtwoord (LET OP: je wachtwoord is niet veranderd)

Het duurt even voordat de computer goed is ingesteld

De stappen hieronder zijn niet van toepassing op de laptops!

Er wordt eenmalig gevraagd een pincode in te stellen. Met deze code kun je de computer ontgrendelen, zodat je niet steeds je wachtwoord in hoeft te typen.

1. Klik op “Nu instellen”
  2. Je krijgt nu een sms-code van microsoft op je telefoon.
  3. Vul de code in in het veld
  4. Klik op “Volgende”
  5. Als het niet goed gaat, klik dan onderaan op “Opnieuw proberen”
  6. Kies een pincode [minimaal 6 cijfers !]
    en vul hem 2x in. (deze moet je goed onthouden)
  7. Klik 2x op de knop “Ok”