Sterker account op MacBook

In onderstaande handleiding is beschreven hoe je @sterker.nl emailadres te installeren op je MacBook.

Ga naar Instellingen

Ga naar Internet-accounts

LET OP: Als je je @nim.nl of @swon.nl emailadres op je MacBook hebt staan, selecteer deze dan en klik links onderaan op de -

Klik links onderaan op de +

Klik op Exchange

Vul je naam, emailadres (LET OP: @sterker.nl!) en wachtwoord in en klik op Log in

Je wachtwoord is niet gewijzigd

Je accountgegevens worden gezocht (dit kan even duren)

Vink aan wat je wilt synchroniseren (in elk geval Mail, Contacten en Agenda)

Klik op Gereed

Je Sterker account is nu geïnstalleerd.

LET OP: Alles moet opnieuw gesynchroniseerd worden, dus het kan soms enkele uren duren voor alle mail en agenda items weer zichtbaar zijn. Laat de MacBook gewoon aan staan.