Koppeling BRP

WIZportaal heeft een koppeling met de BRP. Dit betekent dat persoonsgegevens worden opgehaald uit de BRP en automatisch worden ingevuld.

Belangrijk om te weten:

• Als je een nieuwe persoon opvoert, kun je de informatie automatisch in laten vullen (zie ook persoon toevoegen).
  • Als je persoonsgegevens bewerkt, kun je de persoonsinformatie automatisch laten bijwerken (zie ook persoon bewerken)
  • WIZ plaatst automatisch een "afnemersindicatie". Dit betekent dat wanneer een persoon verhuist of overlijdt, dit automatisch wordt bijgewerkt in WIZ.
  • Als een dossier aan jou toegewezen is, krijg je een mailtje dat de persoonsgegevens automatisch gewijzigd zijn.