Afwezigheidassistent

1. Open Outlook
  2. Klik op bestand
  3. Klik op Automatisch antwoorden
  4. Klik nu automatische antwoorden verzenden

• Bij het eerste tabblad is het mogelijk om een bericht te schrijven wat medewerkers intern te zien krijgen.
  • Bij het tweede tabblad is het mogelijk om een bericht te schrijven wat Externe mensen buiten de NIM organisatie te zien krijgen.

1. Wanneer alles is ingesteld klik op OK
  2. De afwezigheid assistent is nu ingesteld. Klik op het Pijltje om terug te keren naar de mail

De afwezigheid assistent uitzetten

1. Open Outlook
  2. Klik op bestand
  3. Klik op Automatisch antwoorden
  4. Klik nu op Geen automatische antwoorden verzenden
  5. De afwezigheid assistent is nu uitgeschakeld . Klik op het Pijltje om terug te keren naar de mail