Persoon zoeken

Klik in de menubalk op "zoeken" en dan "personen" of klik op de tegel "personen"

LET OP: In WIZportaal is het mogelijk op alle informatie in een dossier te zoeken. In eerste instantie worden alleen de NAW-gegevens doorzocht.

Type een zoekterm, bijvoorbeeld de naam of het BSN, in het zoekveld en klik op het rode vergrootglas.

Als je op meer dan de NAW-gegevens wilt zoeken, klik je op het woord "dossier" in de zin "verruim zoekresultaat, zoek op volledig dossier".

Het is ook mogelijk het resultaat te filteren. Voor uitleg hoe dat in zijn werk gaat: klik hier