Vraagverheldering toevoegen

LET OP: Om een vraagverheldering toe te kunnen voegen, moet er een aanmelding zijn. Klik hier voor uitleg hoe je een aanmelding aanmaakt.

Als na de aanmelding blijkt dat een bewoner niet verder gaat bij het SWT, dan hoef je geen verdere gegevens in te vullen. Zet de status dan op inactief bij zowel de aanmelding als het dossier.

Om een nieuwe vraagverheldering toe te voegen, klik je in het blok "vraagverheldering" op de knop "nieuw"

In het volgende scherm kun je een sjabloon kiezen, zoals de vraagverheldering voor onderzoeksverslag of het formulier voor de meldcode. Kies het sjabloon en klik op de knop "ok".

Vul in het scherm van de vraagverheldering de gegevens in.

• De vraagverheldering is niet bedoeld voor uitgebreide verslaglegging, maar voor een korte achtergrondschets van de situatie en vooral om duidelijk te maken wat de bewoner wil.
  • De bewoner heeft de mogelijkheid om een eigen plan te maken. Als dit is er is, voeg het dan toe als multimediabestand.
  • Als je er voor kiest een invulveld leeg te laten, zet dan een vinkje bij ‘nvt’. Op deze manier is duidelijk dat het veld bewust niet is ingevuld en wordt de vraag ook niet geprint op het plan.

Toelichting per vraag

• Wat is de vraag van de bewoner en welke ideeën zijn er over de oplossing?
  • Invulinstructie: Schets hier de casus. Meldt ook de expliciete vragen die de bewoner voor het SWT heeft.
  • Hoe ziet het netwerk van de bewoner eruit?
  • Schets hier het netwerk van de bewoner. Welke hulp vanuit het netwerk krijgt de bewoner al en welke hulp is daarin potentieel aanwezig.
  • Wat heeft de bewoner nodig om deze resultaten te bereiken? Omschrijf hier wat de bewoner zelf denkt nodig te hebben om deze resultaten te bereiken.

Wil je meer informatie over een bepaalde vraag, klik dan op de "i".