Meting starten

Start een meting door rechts bovenin op "nieuwe meting" te klikken.

Om een meting volledig te maken, dienen alle leefgebieden gescoord te worden met een cijfer van 1 tot 10 of met "nvt".

Als je een leefgebied gescoord hebt, ga je naar het volgende leefgebied ofwel door op het pijltje naar rechts te klikken naast de leefgebieden, ofwel door de volledige lijst leefgebieden open te klappen door op het leefgebied zelf te klikken (in bovenstaande schermprint dus op de tekst "lichamelijke gezondheid".

Als de meting volledig is ingevuld, zie je op het profielscherm van de persoon het resultaat.