Notities exporteren

Om alle notities in 1 overzichtelijk document te krijgen, klik je in het blok "notities bij persoon" op het tekentje "PDF".

Kies welke notities je wilt exporteren in het scherm dat opent. Je kunt 1 of meer vinkjes zetten.

• Notities bij persoon: alle notities die ook zichtbaar zijn voor de persoon
  • Notities onzichtbaar voor persoon: alle notities die niet zichtbaar zijn voor de persoon
  • Notities in plan: de notities die bij de leefgebieden in het plan zijn gemaakt

Klik op de knop "exporteren".