Dossier aanmaken

Als een nieuw persoon is toegevoegd, moet allereerst een dossier worden aangemaakt om verdere zaken te kunnen registreren.

Klik in het blok "dossier" op de knop "bewerken"

Je kunt nu de velden van het dossier bewerken.

• Startdatum: de datum waarop je het formulier aanmaakt.
  • Professional: kies je eigen naam of de wachtlijst van je team
  • Bij ‘status’ kun je kiezen uit vier opties:
    • Actief: Als hij direct wordt opgepakt door iemand uit het juiste team.
    • Inactief: Als hij niet bij een team hoort en direct ergens anders naar is doorgezet, of als de betrokkenheid van het SWT is beëindigd en hulp is afgesloten.
    • Nazorg: Als je op de achtergrond nog betrokken bent in het kader van monitoring / vinger aan de pols-contact.
    • Wachtlijst: Als duidelijk is dat hij bij een bepaald team hoort, maar nog niet opgepakt

Huishouden

Je zit bij dossier het kopje "huishouden". Alle personen die in WIZportaal ingevoerd zijn met hetzelfde adres worden automatisch gekoppeld in een huishouden. Door op de link te klikken van het adres, zie je wie nog meer bekend zijn in WIZportaal op dit adres.