Plan toevoegen

LET OP: Om een plan toe te kunnen voegen, moet er eerst een vraagverheldering worden aangemaakt. Klik hier voor uitleg hoe dit moet.

Klik om een plan toe te voegen in het blok "plan" op de knop "invullen".

• Vul in het opmerkingenveld in wat er aan de hand is.
  • Notitieveld: vul hier korte termijn actiepunten en doelen in. De inhoudelijke voortgang en informatie over het proces, mogelijk je redenen om bepaalde doelen te stellen, evaluatie van de doelen en het bijstellen/toevoegen van nieuwe doelen vul je hier in. Je hoeft dus niet alles wat er is besproken te documenteren, maar je beperken tot de hoofdlijn. Verder hoef je alleen van jouw ‘eigen’ zorg te voortgang bij te houden en niet de voortgang van andere betrokkenen zorgverleners.

Het scherm van het plan opent.

Vanaf dit scherm kun je de volgende dingen doen: