Je cliënt is verhuisd en gaat naar een ander SWT

Wanneer je weet dat je cliënt naar een ander SWT moet in verband met een verhuizing doorloop je de volgende stappen.

Vraag aan de cliënt of er toestemming is dat het volgende SWT inzage mag in de reeds gemaakte notities en multimedia (kortom toestemming voor inzage in het reeds bestaande dossier).

Indien de cliënt toestemming geeft dat voorgaande dossierinfo naar het volgende SWT gaat dan:

• autorisatie aanpassen bij alle bestaande multimedia (vink de wijk aan die autorisatie nodig heeft).

• Autorisatie aanpassen bij alle bestaande notities  (vink de wijk aan die autorisatie nodig heeft).
  • Autorisatie aanpassen bij alle bestaande notities in plan (vink de wijk aan die autorisatie nodig heeft).
  • Nadat je alle autorisatie hebt veranderd bij notities en multimedia ga je naar het profiel bewerken
    en pas je de autorisatie daar aan, door deze aan te vinken bij het toekomstige SWT team.
  • Druk op opslaan en laat het toekomst SWT weten dat je het hebt aangepast.

Geeft een cliënt geen toestemming om het dossier in te zien door het toekomstige SWT, dan alleen de autorisatie aanpassen in het profiel van de cliënt en niet bij de notities en multimedia. Kortom alleen de twee laatste stappen zoals hierboven beschreven.