Cliënt bestaat al in Wiz, maar is niet zichtbaar.

Je cliënt voer je in en je krijgt de melding dat deze al bestaat.

Benader de desbetreffende medewerker en vraag hem/haar om de autorisatie aan te passen voor de notities en multimedia (indien cliënt hier mee akkoord is) en bij profiel de autorisatie aan te passen.
Benadruk dat hij/zij eerst de notities en multimedia qua autorisatie veranderd en daarna op het profiel, na aanpassen in het profiel ziet diegene het dossier zelf niet meer, vandaar.

Mocht het onbekend zijn wie de autorisatie kan aanpassen, mail dan naar Wizportaal@nim.nl