Screeners: Meldingen screenen

Klik het in het menu op "zoeken" => "meldingen"

Filter in het blok "type afhandeling" op "screenen groepswerk"

Het resultaat toont de meldingen die nog gescreend moeten worden voor groepswerk.

Klik op een melding

In het veld "toelichting" kun je eventueel het (tussen)resultaat van de screening aangeven inclusief een beknopt verslag.

Er zijn 2 situaties mogelijk:

Persoon wordt niet opgegeven voor groepswerk. Doe het volgende:

1. Type afhandeling: afgehandeld, geen dossier
  2. Vul je motivatie in bij "toelichting"
  3. Klik op de knop "opslaan"
  4. De melding is nu afgehandeld en verdwijnt van de lijst met te screenen meldingen

Persoon wordt wel opgegeven voor groepswerk. Doe het volgende:

1. Type afhandeling: afgehandeld, wel dossier
  2. Klik op de knop "doorzetten"

Zoek of de persoon al voorkomt in WIZportaal

Als de persoon bekend is, klik op de persoon. Als de persoon nog niet bekend is, klik dan bovenaan op "persoon registreren".

Vul de gegevens van de persoon in.

Vul bij stap 5 de volgende gegevens in:

• Team: laat op Groepswerk staan
  • Specialisme: laten staan op "- - -"
  • Professional: Groepswerk secretariaat
  • Melding is afgehandeld: aanvinken

Klik op de knop "opslaan"

Ga naar de persoon en maak een aanmelding aan. Je kunt hierbij het volgende doen:

• In de aanmelding het resultaat van de screening beschrijven
  • Een verslag uploaden bij multimedia

LET OP: geef in de aanmelding aan voor welke groep de persoon opgegeven moet worden!

Klik hier voor uitleg hoe je een aanmelding aanmaakt.