iPhone Sterker account

Als je je contactpersonen, email en agenda van NIM kwijt bent, kun je kijken of het account wel goed werkt.

Doe het volgende:

1. Ga naar Instellingen (grijze tandwiel)
  2. Accounts en Wachtwoorden (of als die er niet is "Mail" en dan "Accounts")
  3. Sterker
  4. Druk op je emailadres
  5. Vul je Login wachtwoord in in het veld wachtwoord
  6. Druk op Gereed

Er wordt nu naar je account gezocht en als alles goed gaat, verschijnen er blauwe vinkjes achter alle velden. Je mail, contactpersonen en agenda zijn nu weer terug.

Als je een foutmelding krijgt dat de accountgegevens niet geverifieerd kunnen worden, heb je ofwel geen internetverbinding ofwel een verkeerd wachtwoord ingevuld.