Reserveren vergaderruimte

Wil je een afspraak inplannen en direct een beschikbare ruimte reserveren? Aan de hand van de volgende stappen is dit mogelijk!

1. Klik in online werken (https://online.into.nu/nim) op de agenda-tegel. Je agenda wordt vervolgens geopend.

2. Maak een nieuw agenda-item aan door te klikken op “Nieuw”.

3. Vul in het scherm dat verschijnt alle noodzakelijke informatie in en klik op het veld waar je de locatie kunt invullen.

4. Druk op “Ruimte toevoegen”. De beschikbare ruimtes worden geladen. Let op: kies niet een ruimte uit het rijtje met 'aanbevolen locaties' maar kies voor de rood omcirkelde optie, onder aan het lijstje met aanbevolen locaties!

5. Selecteer de gewenste vergader ruimte.

6. De gekozen vergaderruimte wordt na selecteren toegevoegd als 'deelnemer' van de vergadering. Sla tot slot de afspraak op.