Notities zoeken

Soms staan er bij een persoon erg veel notities. Het is mogelijk in de notities te zoeken. Er wordt zowel op titel als op inhoud van de notitie gezocht. Doe het volgende om notities te zoeken.

Ga naar een persoon

Klik bij notities op het vergrootglas

Er verschijnt een filter scherm

Voer een zoekcriterium in

Alle notities die voldoen aan het criterium worden getoond

Rechts in de balk kun je ook op vaste velden filteren, zoals bijvoorbeeld een periode waarbinnen notities moeten zijn aangemaakt.

Als je geen zoekcriterium invult, zie je alle notities. Je ziet alle informatie van een notitie, dus via dit scherm kun je ook snel even zien wat er allemaal is vastgelegd.