Deel De Dag - Scannen met Printer Canon I-sensys MF8540cdn

Stappen om te scannen voor de printer Canon I-sensys MF8540cdn

1.  Dit is het Begin SCHERM

2. Klik op SCAN (zodat daar het lichtje gaat branden)

3. Klik op het pijltje naar beneden om E-mail te selecteren

4.  Je kunt nu het emailadres intoetsen van bijv. financien@sterker.nl

5.Gebruik het nummer-pad en de letters die je ziet om het email in te typen. BIJV. je toets 3 keer de 3 in om de F te krijgen.

6. Je toetst het # in om te kunnen kiezen voor de @  en de .

7. Druk vervolgens op toepassen en vervolgens op de groenen knop, om te verzenden.