Hoe kan ik een extra identificatiemiddel toevoegen?

Wil je extra identificatiemiddel op de Canon printer toevoegen? Volg dan de volgende stappen:

1. Tik je toegangsbadge of het betreffende identificatiemiddel tegen de kaartlezer van de printer aan (onderstaande logo vind je terug op de kaartlezer):

2. Het volgende scherm verschijnt:

3. Voer hier de pincode in die je per mail hebt ontvangen.
  4. Het extra identificatiemiddel is gekoppeld aan je profiel. Je kunt nu dus printen met zowel je pincode als met het gekoppelde identificatiemiddel.

LET OP:
    Heb je per mail geen pincode ontvangen (afzender: noreply@eu.uniflowonline.com)? Dan heb je nog geen profiel aangemaakt. Tips voor het aanmaken van een profiel vind je in de handleiding “Hoe kan ik mijzelf aanmelden?”.