Hoe kan ik mij aanmelden?

Wil je printen, kopiëren of scannen op de Canon printer maar zie je de juiste printer nog niet staan? Zorg dan dat je je hebt aangemeld op de computer waarop je werkt. Dit kan door de volgende stappen te volgen:

1. Bij het opstarten van de computer krijg je een melding van de uniFLOW SmartClient (zie onderstaande afbeelding):

Druk op “Ok”.

2. De onderstaande melding verschijnt:

Druk op “Ja”.
  3. Het volgende scherm verschijnt:

Druk eerst op “Kopieer” en vervolgens op “Verbinden”.

4. De volgende webpagina wordt geopend:

Kies hier voor de optie “Sterker sociaal werk”.

5. Het volgende scherm opent:

Plak in het veld “Secret” de sleutel die je in stap 3 hebt gekopieerd.

Druk op de groene knop “Registreren”. Indien het koppelen goed is doorlopen verschijnt er (een korte melding) rechtsboven het scherm een melding met daarin het bericht dat de uniFLOW cliënt succesvol is geregistreerd.

6. Het volgende scherm verschijnt:

Dit scherm mag je afsluiten. Vanaf nu kun je ook vanaf deze computer printen!

Let op: Indien je deze registratie nog nooit hebt uitgevoerd ontvang je na het succesvol doorlopen op je @sterker.nl e-mailadres een mailtje met daarin je nieuwe pincode. Deze code heb je nodig om in te loggen op de printer.