Toegang verkrijgen tot Beuningen omgeving op Sterker laptop

1. Download de Citrix receiver (versie 4.11).

2. Installeer de receiver en voeg een account toe.

3. Gebruik het volgende server adres: xs.irvn.nl en druk op "add"

4. Vul de gebruikersnaam (die men gebruikt in de Beuningen omgeving) en het wachtwoord in, klik vervolgens op "Log on". Vervolgens wordt er een sms'je gestuurd naar het mobiele nummer van de betreffende persoon.

5. Klik tot slot op "Beuningen productie" om toegang te krijgen tot de omgeving.

Een alternatieve werkwijze is:

1. Browse naar xs.irvn.nl en vul hier de inloggegevens in.

2. Selecteer detecteer receiver en wacht tot de Citrix omgeving verschijnt.

LET OP: Mocht een van de stappen niet lukken, benader dan IRVN (024-329 98 98).