Voorzieningen inzien

Het is in WIZ mogelijk om de voorzieningen te zien die een persoon heeft. Deze informatie wordt rechtstreeks uit het backoffice systeem opgehaald van de gemeente.

Je ziet alleen de lopende voorzieningen, dus geen voorzieningen uit het verleden.

Om de lopende voorzieningen te zien, doe je het volgende:

Ga naar een persoon via het zoek-/filterscherm

Scroll op de pagina van de persoon helemaal naar beneden

Klik op de knop "Tonen" bij "Geregistreerde voorzieningen"

Er wordt in het backoffice systeem van de gemeente gezocht naar lopende voorzieningen. Dit kan best even duren.

Als er voorzieningen gevonden zijn, worden ze getoond. Als er geen voorzieningen zijn zie je onderstaand scherm.