Bestanden downloaden uit je Drive en naar je OneDrive

Hier een stappen plan hoe je de bestanden uit je Drive kan halen en in je OneDrive kan zetten.

1. Zorg dat je OneDrive met je verkenner op jouw laptop is gesynchroniseerd.  zie deze handleiding --> https://support.sterker.nl/hc/nl/articles/360000022697-OneDrive-Synchroniseren
  2. Ga naar je Drive in de google omgeving van de swt
  3. Selecteer alle mappen die je over wil zetten (slepen en met rechts klikken). Indien je alles wil selecteren, druk ctrl + A

4. Klik vervolgens op downloaden.

5. Er wordt een zipbestand gemaakt, dit duurt even.

6. Rechts onderin komt er een vinkje dat deze klaar is.  Er komt en pop-up scherm dat je het bestand kan opslaan of hij wordt automatisch in je "download" map opgeslagen.

7. Klik met rechts op het mapje waar jouw emailadres van sociaal-wijkteam.nl staat.

8. Klik op Alles uitpakken

9. Klik op bladeren en kies je OneDrive om het uit te pakken.

10. Je bent nu klaar.