Andermans Agenda toevoegen in overzicht

Je kunt in je Agenda overzicht verschillende kopjes maken waarin je agenda's toevoegt, zoals agenda's van collega's, van ruimtes, van reserveringsmaterialen. Je kunt ze zelfs nog categoriseren in kopjes groepen.

1. Klik met rechts op Andere Agenda's
  2.  Klik op Agenda openen,  om een agenda van iemand anders toe te voegen of op Nieuwe agendagroep om een Groep aan te maken, zoals Team SWT Zuid (om daarna daar de collega's van SWT zuid toe te voegen.
  3. Zorg dat je de agenda aanklikt wanneer je deze wilt bekijken.