Andermans Agenda toevoegen in overzicht

Je kunt in je Agenda overzicht verschillende kopjes maken waarin je agenda's toevoegt, zoals agenda's van collega's, van ruimtes, van reserveringsmaterialen. Je kunt ze zelfs nog categoriseren in kopjes groepen.

1. Klik op Agenda importeren.
  2. mceclip0.png
  3.  Klik op Uit adreslijst
  4. Zoek diegene op die je wilt inzien qua agenda.
    mceclip2.pngEn druk op toevoegen.
  5. Nu wordt die agenda geopend en kan je de agenda inzien.
  6. Indien het beperkt is wat je kan zien, kan het zijn dat de rechten minimaal zijn ingesteld door die persoon.
  7. De ander persoon moet rechten aanpassen indien het akkoord is dat ze deze kunnen inzien.
  8. zie handleiding: https://support.sterker.nl/hc/nl/articles/115002540629-Agenda-delen