Filter / Mailbox indeling aanpassen

In Outlook Mail kan je verschillende zaken naar eigen smaak inrichten.

• Gesprekken oftewel mailtjes die bij elkaar verzamelt zijn op titel.
  • Ieder mailtje los.
  • Alleen de ongelezen mailtjes zien.
  • Alleen mailtjes die jou in de AAN: hebben staan en niet in de CC:
  • Met een Vlag, die je zelf hebt gegeven.
  • En je kan inzetten de mailtjes met prioriteit (prioriteit volgens Microsoft).

Dit kan je aanpassen door op Filter te klikken. Rechts van het woord Postvak IN.

Gesprekken of losse berichten

Om de weergaven van gesprekken naar losse mailtjes te zetten of visa versa.
Klik op Filter en dan op Weergeven als en selecteer één van de twee.

Sorteren van je mail

Je kunt je mail ook filteren en sorteren op datum, Van, Aan, Onderwerp, of er bijlagen bij zitten, Urgentie en Grootte.
Selecteer de gewenste optie om op te sorteren.

Prioriteit aan of uit zetten

Wanneer je deze aanzet is, komen zaken als nieuwsbrieven niet in je Prioriteit box maar in je Overige.