De eerste keer inloggen in Celon

Om voor de eerste keer te kunnen registreren in Celon dien je een aantal handelingen uit te voeren. Deze handelingen staan kort omschreven in het volgende stappenplan:

1. Ga naar je mailbox en open het mailtje van Celon (titel "Wachtwoord vergeten"). Klik op "aanpassen" (zie rood omcirkeld in onderstaande afbeelding):

2. Log in het scherm dat verschijnt in met je @sterker e-mailadres en het wachtwoord dat in het mailtje van Celon staat. Wijzig vervolgens in het scherm dat verschijnt (zie onderstaande schermafbeelding) je wachtwoord.

Vanaf nu kun je inloggen met je @sterker.nl e-mailadres en het wachtwoord dat je zojuist hebt aangemaakt. Kom je er toch niet uit? Mail dan naar: financien@sterker.nl.