Wachtwoord wijzigen of vergeten in Celon

Ben je het wachtwoord van je Celon account vergeten of wil je het wachtwoord wijzigen? Volg dan de volgende stappen:

1. Klik op het icoon "Celon met inlog" (zie onderstaande afbeelding) of ga naar  http://ppm.celon.nl.

2. Klik in het scherm dat verschijnt op "Wachtwoord vergeten (zie rood omcirkeld in onderstaande afbeelding):

3. Vul je @sterker.nl e-mailadres in en klik op "Wachtwoord herstellen":

4. Ga naar je mailbox en open de mail van Celon en klik op aanpassen:

5. Wijzig je wachtwoord zoals aangegeven in het onderstaande scherm en klik tot slot op "Opslaan":

Je kunt vanaf nu weer inloggen met je @sterker.nl e-mailadres en het wachtwoord dat je zojuist hebt aangemaakt. Kom je er toch niet uit? Mail dan naar: financien@sterker.nl.