Registreren van tijd in Celon

Wil je je gemaakte uren registreren in Celon? Volg dan de volgende stappen:

1. Klik op het icoon "Celon met inlog" (zie onderstaande afbeelding) of ga naar  http://ppm.celon.nl.

2. Vul je @sterker.nl e-mailadres en je wachtwoord in en klik op "Inloggen".

3. Klik op "Tijdregistratie" (zie rood omcirkeld in onderstaande afbeelding):

4. Schrijf per week je gewerkte uren op de juiste posten. Je kunt de uren tussentijds opslaan. Zodra je alle uren hebt ingevuld klik je op "Indienen (zie rood omcirkeld hieronder):

Je geschreven uren worden beoordeeld door een medewerker van de afdeling Financiën. Bij goedkeuring hoef je niets meer te doen, bij afkeuring is er een opmerking toegevoegd. Je kunt vervolgens je uren aanpassen en opnieuw indienen.

Mis je informatie of kom je er toch niet uit? Mail dan naar financien@sterker.nl.