Declaratie indienen woon-werk

NMBRS instructie declaratie indienen

1. Klik op het icoon ‘NMBRS’

2. Vul je (@sterker.nl) e-mailadres en wachtwoord in en klik op ‘inloggen’.

3. Klik op meer bij mutatieformulieren.

4. Klik op declaratieformulier.

5. Klik bij soort: Reiskosten woonwerk

6. Vul het ‘Formulier reiskosten woonwerk’ in (te vinden op intranet). Voer de datum in, het totaal aantal kilometers woon-werk (maximaal 60 km per dag) en de reeds ontvangen thuiswerkvergoeding. Automatisch wordt berekend hoeveel reiskosten woon-werk je nog kan declareren. Dit staat bij ‘te declareren’.

7. Vul het bedrag in dat bij ‘te declareren’ vermeld staat en voer de beschrijving en de datum in. Voeg in de bijlage het ‘formulier reiskosten woonwerk’ toe. Deze hoeft niet ondertekend te zijn door je leidinggevende. Klik op volgende.

8. Controleer de ingevulde gegevens en druk op verzenden.

9. De declaratie is verzonden naar jouw leidinggevende ter goedkeuring. In je overzicht zie je nu bij tabblad In afwachting wat je hebt ingediend. Als je declaratie wordt geweigerd, zie je deze terug bij tabblad Te verbeteren.

1. Wanneer de declaratie is goedgekeurd wordt deze bij de eerstvolgende salarisbetaling verwerkt en komt hij bij Afgesloten te staan.