Algemene Declaratie indienen

Wil je een declaratie indienen via NMBRS? Volg onderstaande stappen om dit op een goede en snelle manier te doen!

1. Klik op het icoon ‘NMBRS’.

2. Vul je (@sterker.nl) e-mailadres en wachtwoord in en klik op ‘inloggen’.

3. Klik op meer bij mutatieformulieren.

4. Klik op declaratieformulier.

5. Klik bij soort: op de soort vergoeding die je wilt indienen.

6. Soorten kosten declareren:

• Parkeervergoeding
  • Aantal Kilometer zakelijk
  • Declaratie onkosten (overige gemaakte kosten)
  • Beroepsregistratie (bijv. SKJeugd)
  • Fietsvergoeding (€0.59 per dag) (woon-werk verkeer)
  • Reiskostenvergoeding OV
  • Aantal Kilometers Fietsvergoeding (aantal zakelijke kilometers op de fiets)
  • Maaltijdvergoeding

Kilometers/Bedrag: vul het bedrag of het aantal kilometers in

Beschrijving : maand en soort declaratie

Datum: datum van vandaag

Bijlage: Voeg bon toe waar de declaratie betrekking op heeft. Bij fietsvergoeding voeg declaratie formulier toe.

Opslaan en sluiten: dan bewaar je je declaratie om deze later in te dienen

Volgende: Zie volgende bladzijde

7. Klik bijvoorbeeld op ‘Aantal Kilometer zakelijk’ en voer het aantal kilometers, de beschrijving en de datum in. Voeg in de bijlage het ‘formulier reiskostendeclaratie’ (te vinden op intranet).

8. Klik op "volgende"

9. Controleer de ingevulde gegevens en druk op verzenden.

10. De declaratie is verzonden naar jouw leidinggevende ter goedkeuring. In je overzicht zie je nu bij tabblad In afwachting wat je hebt ingediend. Als je declaratie wordt geweigerd, zie je deze terug bij tabblad Te verbeteren.

11. Wanneer de declaratie is goedgekeurd wordt deze bij de eerstvolgende salarisbetaling verwerkt en komt hij bij Afgesloten te staan.