Volgen

WMO onderzoeksverslag in WIZportaal Nijmegen

 

WMO Onderzoeksverslag 

Het WMO onderzoeksverslag is vanaf 4 januari 2021 te maken in WIZPortaal Nijmegen. 
mceclip0.png

Dit geldt voor zowel BBT als SWT. 

Exporteren gaat via de knop rechtsboven in beeld boven aanmelding !  mceclip0.png


Zie hieronder het instructiefilmpje

Hier zie je hoe je het OZV WMO technisch oproept en kan exporteren.

Dit is de link naar de onderlegger voor medewerkers van Sterker  : Onderzoeksverslag WMO onderlegger / Werkinstructie op intranet    Tevens te vinden onderin, in de bijlage. 

 • Na exporteren kan jezelf niets meer veranderen moet je ICT vragen document te verwijderen.
  Klopt. Men kan ervoor kiezen om niet gelijk het vinkje opslaan multimedia aan te vinken bij het exporteren. Zodat ze eerst het PDF kunnen lezen en voorleggen aan de cliënt. (uitprinten/ veilig mailen)
  Vervolgens kan het OZV in formats zelf worden bijgewerkt tot het volledig klopt, om vervolgens te exporteren en daarbij WEL opslaan in multimedia aan te vinken.


  blobid0.png
  Daarnaast is het niet de bedoeling dat medewerkers zelf documenten kunnen verwijderen en klopt het dan ze dan ons mogen mailen met dossiernummer en datum en titel van het multimediabestand. 

 

 • Na exporteren heeft het PDF-bestand een lelijke lay-out. Deze is anders dan Word lay-out.
  Hier is naar gekeken. De lay-out kan verder niet aangepast worden helaas. 
  Het is de bedoeling dat het een PDF-bestand wordt, voor een constante inhoud. 
  Bij een Word-bestand krijg je het risico dat de inhoud af gaat wijken van wat er is ingevuld bij het format OZV. 
 • Max aan tekst in de tekstvakken. Slecht overzicht van de tekstvakken.
   Men kan 4000 tekens kwijt en is 1 A4 per tekstvak dit zou voldoende moeten zijn. Zo niet, dan is dit helaas het maximum en kan niet aangepast worden.  
  Men kan zelf het tekstvak aanpassen door rechts onderin de hoek deze naar beneden te slepen en zo creëert men meer ruimte. 

blobid5.png

 • Kopje Verkort OZV/Meldcode verspringt. Hierdoor niet de goede kop boven het verslag. Dit loopt niet goed.
  Wanneer men een OZV of OZV wil exporteren moet er op de knop naast tijdslijn / boven aanmelding worden geëxporteerd. Dan ziet men Onderzoeksverslag erboven staan. 
  mceclip2.pngblobid7.png
  Exporteert men direct vanuit het format zelf, dan komt er meldcode te staan. Wil men dus de meldcode exporteren, moet men het WEL in het format zelf doen.
 • Als je foutmelding in WIZ krijgt, of stroomuitval, dan is het verslag weg. Is een automatische opslaanfunctie toe te voegen.
  Deze wens is ingediend, maar bestaat helaas nog niet. We weten niet of deze optie gemaakt gaat worden door de makers .  Regelmatig op opslaan drukken is het advies. 

 • Er zit geen spellingscontrole op, kan dit er op komen.
  Klopt. We hebben dit als wens ingediend, want deze bestaat niet als optie. We weten niet of de makers deze optie gaan maken. 

 • Als je document in multi-media opslaat krijgt document de naam van de persoon en niet wat het is bijv onderzoeksverslag.
  Helaas kan de naam niet aangepast worden. We willen zodra de nieuwe versie van WIZportaal uit is de mappenstructuur aanzetten, waarbij het OZV in het mapje OZV komt onder multimedia.

 • WMO-Klassiek mist een aantal vaste zinnen die zij gebruiken om in het document te plakken. Moeten met deze versie switchen tussen Word en OZV. Wordt als onhandig ervaren.
  Begrijpelijk. De gemeente Nijmegen heeft verzocht dat we het OZV in WIZportaal zetten en hiermee gaan werken. We werken met PDF, zodat de inhoud van het format en het bestand in multimedia overeenkomen. 

Voor SWT betekent dit dat je niet meer het OZV WMO WORD-formulier gebruikt.
Voor BBT: je hoeft niet meer Afweging maatwerkvoorziening onder Formats te gebruiken, maar je gebruikt dit Onderzoeksverslag WMO. Ook de leefgebieden kan je in dit format kwijt. 


De vraagverheldering zal niet meer zichtbaar zijn.

Alles wat je nodig hebt staat voortaan onder Formats. 
Ook de Meldcode is hier te vinden. 

 

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.