Instructie verlof aanvragen

NMBRS instructie Verlof aanvragen

1. Klik op het icoon ‘NMBRS’

1. Vul je (@sterker.nl) e-mailadres en wachtwoord in en klik op ‘inloggen’.

1. Klik op meer bij Verlof.

1. Ga naar verlof Opname voor een verlofaanvraag.

1. Vul je verlofaanvraag als volgt in:
  • Vul de start en einddatum in.
  • Het totaal aantal uren wordt automatisch berekend op basis van jouw rooster. Controleer of dit klopt met het aantal dat je wilt aanvragen. Je kunt dit aanpassen, als je bijvoorbeeld een halve dag opneemt.
  • Vul een omschrijving in wat je aanvraagt (bijvoorbeeld ‘Vakantie’ of ‘Feestdag’)
  • Klik op opslaan
  • Er wordt een mail gestuurd naar je leidinggevende voor akkoord

1. In het verlofoverzicht zie je de status van je verlofaanvraag.

1. Wil je overuren omzetten naar verlof, ga dan naar Wettelijk verlof + feestdagen opbouw.

1. Vul je verlofopbouw als volgt in
  • Vul bij start- en einddatum de dag in dat je overuren hebt ingezet
  • Vul een omschrijving in met de reden van overwerk
  • Klik op opslaan
  • Er wordt een mail gestuurd naar je leidinggevende voor akkoord