Eerst keer inloggen bij NMBRS

NMBRS instructie Eerste keer inloggen

1. Je hebt een mail ontvangen op je @sterker.nl e-mailadres

1. Maak een nieuw wachtwoord aan.

1. Je ontvangt weer een mail van VWG Nijhof. Open deze mail en klik op ‘Klik hier…’

1. Vul je @sterker.nl e-mailadres en wachtwoord in en klik op inloggen.

1. Je ziet nu het starscherm. Controleer bij bewerken of alle informatie zichtbaar is.

1. Staat het G.png naar links, dan is deze informatie niet actief.

1. Versleep het H.png naar rechts om de informatie te activeren.

1. Op de startpagina kun je je loonstroken zien. Je kan verlof aanvragen en declaraties indienen.