Scannen in de nieuwe omgeving

Scannen in de nieuwe omgeving

Sinds de overstap is de werkwijze voor scannen iets verandert. Hier vindt je alle nodige informatie.

Scannen

1. Tik op de scanner op Verzenden.
  2. Tik nu op Adresboek:mceclip1.png
  3. Zoek en selecteer je naam door er op te tikken. Er verschijnt een vinkje voor je naam:
    tik nu rechts onderin op OK.
  4. Je ziet nu alle adressen die je hebt aangevinkt in een overzicht:
  5. Kies eventueel nog andere instellingen door de tabbladen onderaan te gebruiken. Standaard wordt een scan gemaakt met de volgende instellingen:
    - Kwaliteit: 300 dpi
    - Kleur
    - Opgeslagen als een gecomprimeerde PDF
  6. Leg je originele in de ADF of op de glasplaat. Druk op de blauw-groene knop om te beginnen met scannen:

7. Je krijgt vanzelf de scan binnen als e-mail met de scan in de bijlagen.

Als je niet in het adresboek staat:

1. Tik in plaats van op Adresboek op de knop E-mailadres invoeren:
  2. Typ je @welkom.nu-emailadres in en drup op OK.
  3. Ga verder bij stap 4 in de vorige instructie.
    5a81af7d9123fa7bcc9b0793.png Let op: je kan alleen naar een @welkom.nu-adres scannen!

Q&A

Q: Hoe kan ik een adres registeren in de printer?

A: Je kan altijd mailen naar support@welkom.nu, dan zetten wij hem er voor je in. Je kan het ook zelf doen: ga naar het adresboek en druk op de knop "Toev./bew. Adresboek".

Q: Mijn emailadres in het adresboek klopt niet.

A: Geef dit aan ons door: support@welkom.nu

Q: Ik krijg een foutmelding tijdens het verzenden.

A: a) controleer of je naar een @welkom.nu-adres scant, b) controleer of er op de locatie een actief internetverbinding is, c) herstart de printer.

Q: Mijn papier is vastgelopen in de ADF.

A: Haal het hendeltje aan de zijkant van de ADF naar voren en open de klep. Trek nu voorzichtig het vastgelopen papier los.

Q: Waarom kan ik alleen scannen naar een @welkom.nu-adres?

A: Dit heeft te maken met de manier waarop de printer scans verstuurt. Meldt het als je dit vervelend vind. Bij genoeg meldingen kunnen we het op een andere manier gaan regelen.