Dubbelzijdig afdrukken

Dubbelzijdig afdrukken

Om dubbelzijdig af te kunnen drukken moet je een aantal stappen doorlopen.

1. Rechtsklik op het unnamed.pngPrintix-icoontje in het systeemvak rechts onderin je scherm.
  2. Kies voor Printers... (mceclip0.png)
  3. Zet een vinkje voor de printer waarop je dubbelzijdig wilt afdrukken:
    Klik daarna op Toevoegen.
  4. Ga naar het programma van waaruit je dubbelzijdig wilt afdrukken en start een printopdracht (doorgaans via Bestand > Afdrukken).
  5. Selecteer de printer die je net via Printix hebt toegevoegd.
  6. Selecteer onder de uitvoeropties de optie om dubbelzijdig te printen (doorgaans omslaan langs de lange rand). Selecteer Afdrukken.
  7. Voltooi het adrukproces van het document via de Printix-app op je telefoon.