NMBRS instructie App

1. Download de NMBRS app in de ‘App store’ of ‘Play store’

2. Open de NMBRS app en voer domeinnaam nawsalaris.nmbrs.nl in

1. Voer emailadres en wachtwoord in

1. Er wordt nu een verificatiecode naar je emailadres verzonden. Voer de verificatiecode
  2. Kies en bevestig uw pincode

1. Je ziet nu het startscherm. Klik op mceclip5.png om het menu te openen.
  2. Je kan in dit menu een keuze maken wat je wilt zien.
  3. Bij mutatieformulieren kun je een declaratie indienen of je stand van je huidige declaraties bekijken.

1. Bij verlof kun je je huidige saldo inzien en een verlofaanvraag plaatsen.
  2. Kies bij het indienen van het verlof vanuit welke categorie je verlof wilt aanvragen (Wettelijk, IKB, Vitaliteit of overig/bijzonder verlof).

1. Kies voor ‘meer dan één dag’ of ‘één dag’ en vul de datum, het aantal uren en de omschrijving in. De app geeft een suggestie voor uren o.b.v. jouw rooster, je kan dit aanpassen als je bijvoorbeeld maar een halve dag wilt aanvragen. Klik op versturen om je verlofaanvraag in te dienen.