Pincode voor de printer opvragen

Heb je nog geen pincode om mee te printen of ben je per ongeluk je pincode vergeten? Volg dan de volgende stappen om je pincode weer op te halen!

1. Ga naar de ICT-pagina op Mijn ST Helmond. Klik op Pincode opvragen:
    Kies bij het openen van deze website voor de optie "Sterker sociaal werk".

2. Ga naar "Identiteiten" en klik vervolgens onder het kopje "PIN" op de drie puntjes aan de rechterkant (zie rood omcirkeld in onderstaande afbeelding):

Kies tot slot voor de optie "Toon pin code". Je pincode verschijnt vervolgens!
  3. Staat er geen PIN
    Dan druk je op Nieuwe identiteit
  4. Selecteer PIN of Pincode en druk op opslaan. Nu heb je wel de  mogelijkheid deze te zien en te gebruiken om in te loggen op de printer.