Thuiswerken met de Vodafone One-app

Thuiswerken met de Vodafone One-app

In dit artikel leggen we uit hoe je de Vodafone One-app instelt om thuis te kunnen bellen met het nummer van TCA.

App downloaden

1. Download eerst de One-app. Hoe je dit doet hangt af van je toestel. Volg hieronder de instructies:

2. Identificeer het management van je telefoon als volgt:

mceclip0.png mceclip1.png
Zie je deze sticker achterop je telefoon? Dan valt jouw telefoon onder het nieuwe, moderne management. Ga door naar Bedrijfsportal. Zie je zo'n sticker achterop je telefoon? Dan valt jouw telefoon onder het oudere management. Ga door naar App Store.

Bedrijfsportal

1. Open het Bedrijfsportal. Dit herken je aan het icoontje hierboven. Deze app staat standaard op je telefoon.
  2. Indien gevraagd druk je op Aanmelden en volg je de stappen. De meesten zullen dit scherm niet zien.
  3. Tik onder Apps op het zoekveld. Type "One" in en druk op Zoek.
  4. Tik op Vodafone One App.
  5. Tik op Installeren.
  6. Na een paar minuten staat de app op je telefoon.

App Store

1. Zoek en open de App Store, te herkennen aan het icoon hierboven.
  2. Tik rechts onderin op Zoek.
  3. Type Vodafone One in en druk op Zoek.
  4. Tik naast Vodafone One App op Download.
  5. Vul indien gevraagd je Apple ID-wachtwoord in. Weet je deze niet meer? Neem dan contact op met support: support@sterker.nl.

App instellen met je account

1. Open de Vodafone One App vanaf je thuisscherm.
  2. Typ je accountinformatie in. Zie hiervoor de mail die je hierover hebt ontvangen. Je gebruikersnaam is een nummer met @vodafone.nl op het eind. Voorbeeld 0123456789@vodafone.nl. Tik daarna op Meld aan.
  3. Tik rechts onderin je scherm op Instellingen
  4. Zet het schuifje naast het call center TCA op AAN. Tik daarna op ACD Status.
  5. Verander je ACD Status naar Beschikbaar.
  6. Tik nu op Kantoor op afstand
  7. Type bij Telefoonnummer je 06 in.
  8. Zet het schuifje bij Kantoor op afstand op AAN.
  9. Je krijgt nu de TCA-telefoontjes op je mobiel binnen. Deze komen binnen als 'normale' oproep.

Afmelden bij de One app

1. Open de Vodafone One app
  2. Tik rechts onderin op Instellingen
  3. Tik op ACD Status
  4. Stel je status in op Uitloggen