Werkinstructie gasten-wi-fi

Vouchers genereren

1. Log in bij de hotspot-portal. Ga naar de URL die je in je mail hebt ontvangen, en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik in de linker kolom op de knop voor vouchers.
  3. Klik bovenaan op de knop Create vouchers
  4. Vul nu de nodige gegevens in, waaronder:
    - Het aantal vouchers dat je wil genereren
    - Of deze single-use of multi-use moeten zijn
    - Hoe lang ze geldig moeten zijn na activatie

Bandbreedte of quota's hoef je niet in te vullen. Dit wordt buiten het voucher-systeem om afgeknepen voor gastgebruikers.

5. Klik op Save om de vouchers aan te maken.
  6. Zodra de vouchers in de lijst staan, wil je ze waarschijnlijk afdrukken. Dit kan je doen via de twee printknoppen.

7. Je krijgt nu een afdruk met de vouchers die je kan uitdelen.

Verbindingen inzien en eventueel blokkeren

1. Klik in de linker kolom op Users
  2. Je kan een gebruiker herkennen aan het vouchernummer, hun hostname, of MAC-adres. Als je boven een verbinding gaat staan kan je deze blokkeren (revoke), langer door laten gaan (extend) of de verbinding verbreken (disconnect).